fredag 4. juli 2008

Karlovy Vary International Film Festival: Nyhetsbrev 01

Da er vi paa plass i Karlovy Vary, med hotellrom. Paa grunn av tekniske problemer, er det lite med bilder foreloepig, men kommer forhaapentligvis senere.
Bortsett fra en punktering paa vei fra flyplassen til Karlovy Vary, saa gikk turen ned smertefritt. Umiddelbart etter ankomst, lokaliserte vi Thermal Hotel, hvor hovedkvarteret for festivalen befinner seg. De svaert saa hjelpsomme kvinnene ved Good Bed Agency tok tak i mitt problem, og fikk ordnet hotellrom raskt og smertefritt, og det til en snill pris ogsaa. En stor takk sendes til Anna og Petra.
Denne lille byen begynner virkelig aa bli klar for festival naa, med et utall boder med mat, drikke, festivalmateriell, scener og generelt det man kan forvente paa en hvilken som helst festival.

Selv om hotell ble ordnet til staakarakter, saa foeler jeg fortsatt jeg blir noe motarbeidet av festivalledelsen her. Det var et gufs fra en tid jeg trodde var forbi, da redaksjonen ble nektet presseakkreditering, men det skal mer til for aa tvinge den frie og uavhengige pressen i kne. Den bebrillede pressesenter-vakten med konfirmasjonsdressen sin, klarte det ihvertfall ikke...

Ingen kommentarer: