lørdag 5. januar 2008

Vindfullt

Når vannet i toalettskålen bølger og vindusspylervæsken nærmest blåser bort før den når frontruta, vil jeg si vi har en noe vindfull værtype. 






På det nederste bildet
, ser dere toppen av masta på en båt som igår lå trygt fortøyd i Hillevågsområdet. Det kunne en felles værinteressert mann opplyse meg om på bryggen. Samme mannen var på vei ut til Sele ved Klepp på Jæren for å se om han fortsatt hadde campingvogn....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei kjære Terje,

Som en fast tilhenger av din spalte har jeg fått en viss følelse av at frekvensen på oppdateringene er inne i en negativ trend. For å undersøke nærmere og avkrefte eller bekrefte har jeg gjort en liten analyse i Excel som viser antall dager mellom postene som følger: 2,2,4,6,3,16 (og dersom det ikke kommer en ny post i løpet av dagen vil neste tall i rekken være >=17).

Selv med et et lite avbrudd i rekken (sørget for av klementin-tipset den 20.12.07) kan det være fristende å konkludere med at vi (dine svorne fans og kikkere inn i livet ditt) må smøre oss med mer tålmodighet fremover.



G.

terje sa...

Someone's got too much time on their hands tydeligvis...

Det stemmer at det har gått for lang tid, men det har sin naturlige forklaring, noe som jeg vil forsøke å forklare i neste innlegg